Jak na skvělé domácí jogurty, sýr nebo kefír?

Skvělý domácí jogurt. Lahodné domácí sýry. Pochoutky kupované na farmářských tržištích dávno nahradily prefabrikáty ze supermarketů. Můžeme si tyto dobroty udělat v domácím prostředí? Podnik Bulgaricus předkládá zajímavé a jednoduché receptury ke zhotovení jmenovaných produktů a mnohých dalších, které si v domácím prostředí vyrobí leckterá dovedná kuchařka, stejně jako zkušená mlékárna specializující se na výrobu produktů za využití tradičních receptur a surovin ve větším objemu. Vyzkoušejte kefíry, jogurty, sýry s využitím smetanových a sýrařských kultur z Bulharska a nikdy už nebudete jíst jiné.

Chlorid vápenatý a syřidlo na výrobu sýrů potřebujete na výrobu sýru doma. Chloridu vápenatého je zapotřebí pro dokonalou sýřitelnost a maximální výtěžnost mléka. Současně tato surovina nahradí absentující kalcium, který kvůli pasterizaci mizí. Nedostatek vápníku může způsobit horší srážlivost mléka. Pro potřebné mléčné srážení se musí dodávat syřidlo, jak používané syřidlo na výrobu sýrů živočišné, tak i mikrobiální nebo dokonce rostlinné syřidlo. V internetové prodejně Bulgaricus seženete potřebné suroviny.

S těmito mlékárenskými kulturami se dá snadno vyrobit domácí jogurt, nejlepší čerstvý sýr, kefír, výtečnou zakysanou smetanu, bio acidofilní mléko nebo bio raženky. Zmíněná kefírová kultura se používá pro výrobu kefíru, bulharské sýrařské kultury je potřeba k dělání sýra, bulharské smetanové kultury je třeba pro udělání zakysané smetany a tvarohu, jogurtová kultura je určena pro výrobu jogurtů. V e-shopu objevíte veškerý sortiment potřebný k domácí výrobě. V e-shopu jsou také účinná probiotika po antibiotikách na střeva, jež mají velikou zásluhu na střevní rovnováze, ale i celého organismu. Je prokázáno, že za mnohými neduhy stojí narušená střevní mikroflóra. Zmíněná probiotika způsobují regeneraci střevní mikroflóry i celého organismu u dětí, stejně tak u žen i u mužů všech věkových kategorií.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Jak na skvělé domácí jogurty, sýr nebo kefír?
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Autor: registracePR